Now Reading: Erdély utáni gyors helyzetjelentés

Loading

Erdély utáni gyors helyzetjelentés

svg2023.08.28.munkaszemélyesadmin

Kedves Olvasók!

Jelentem, túléltem Erdély gigászi erdejeit és hegyeit, plusz egyetlen mackó sem rágcsált meg.

Jelenlegi poszt inkább csak egy alibi bejegyzés, hogy jelentkezzek: szeretnék még szentelni egy rendes, bőséges bejegyzést az erdélyi kirándulásról. Képekkel és esetleg videókkal együtt. Rengeteget fotóztam, de olyan mennyiséget, hogy a Google Drive 2,5 napig szinkronizálta a tárhellyel.

Az erdélyi útnak lett egy kellemetlen “meglepetése” is: tönkrement a telefonom. Nem tudom, hogy a sokszor 40 fokos meleg, vagy a páratartalom, esetleg a túl gyakori fotó és vidógyártás tett oda a jó öreg, 3,5 éves Mi Note 10C Lite telefonomnak, de teljesen kinyiffant.

Most itt vagyok az első munkanapomon: mindenre céges szinten rá van téve a kétfaktoros hitelesítés, de a telefonom újraindítás után kb. 2-3 percig működik. Cseretelefonom nincsen, a rokonságnak sincsen.

A gyerek persze gennyes torokkal, szinte némán került vissza anyáméktól. A feleségem megint egy hét gyerekes táppénzzel indíthat.

Az élet szép, az ertéel kettő.

Később kiderült, hogy a gyerek gennyesedő, aftás torokgyulladást kapott (WTF?) és persze itthon maradt.

A feleségem is itthon van, jövő héten is itthon lesz, igaz más okból.

Ma bejelentették, hogy kilép egy másik munkatársam is: most már kettő fejlesztővel kevesebb. Ő kifejezetten kérte, hogy ne sajnáljuk, mert még munkanélküliként is jobb helye lesz, mint itt.

Baszki. Most már csak 2 senior fejlesztő maradt, 2 junior és egy front-endes.

Elgondolkodtató.

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Loading
svg
Quick Navigation
  • 01

    Erdély utáni gyors helyzetjelentés