Loading

“I sense a soul in search of answers” – Üdvözlet, Idegen!

Tanul – felhasznál – ismétel.

Végtelen ciklus.

Az Internet egy furcsa szegletébe tévedtél. Admin vagyok, multipotenciális. Minden érdekel. Professzionális kezdő, újrakezdő és folytató vagyok, emellett programozó, nyelvész, gamer, magyartanár és történelemtanár.

Az én kalandjaimat követheted nyomon az Élet nevű horror RPG játékban, amit szigorúan csítkódok és mikrotranzakciók nélkül, túlélő fokozaton játszok végig (vagy az első halálig). Nézzük meg, hogy meddig jutunk közösen. 🙂

Anonim leszek, cserébe brutálisan őszinte.  Szögezzük le, hogy szigorúan a magam örömére írok és rendszertelenül frissítem az oldalt, kötelezettségek és ígéretek nélkül.

Humor és némi részben indokolt bazmeg grátiszként jár az olvasáshoz.

Néhány információ rólam:

Informatikai szakközépiskolát végeztem, ahonnan végül bölcsészkarra mentem, hogy kitűnő tanári diplomával végezzek, mint magyar nyelv és irodalom, valamint történelemtanár. Ezután summa cum laude doktorátust szereztem nyelvtudományból.

Hat évig tanítottam egyetemen, középiskolában és általános iskolában. Most újra szakmát váltok: szoftverfejlesztőként szeretnék dolgozni. Megszereztem hozzá az OKJ-bizonyítványt is, emellett annak az 500-nak az egyike vagyok (a 10 ezer jelentkező közül), akik “Struktúraváltás/Újratervezés 2.0” programban részt vettek. A program segítségével megszereztem az államilag elismert “junior frontend fejlesztő” és a “junior fullstack API fejlesztő” bizonyítványokat 2022-ben.

A blog jelenidejében a következők történtek velem:

2022 márciusától 2023 márciusáig rendszergazdaként dolgoztam egy vidéki nagyvárosi rendőrkapitányságon, de nem tettem le arról a szándékomról, hogy végleg szoftverfejlesztésből éljek meg.

Erre végül 2023 márciusában lett lehetőségem: jelenleg junior PHP fejlesztőként dolgozom ugyanabban a vidéki nagyvárosban. Az engem alkalmazó cég saját gamefication platformját fejlesztem tovább. 

Emellett honlapokat készítek, brandet építek botcsinálta marketingesként, nyelvészeti szakcikkeket írok, de legfőképpen: igyekszem jó férj és jó apa lenni.

Elérhetsz kommentekben illetve végszükség esetén e-mailben: admin[kukacs)vegtelenciklus[idepontkell)hu

svg