Amit egy tisztességes blogban hiányolni szoktál, az itt van.

Admin

Legutóbbi hozzászólások

  1. Köszönöm szépen a biztatásodat. Azért gyere vissza légyszi időnként olvasgatni, ha időd és kedved engedi. A blogolást semmiképpen sem hagyom…

  2. Örülök hogy így alakult. Itt legalább nincsen nagyúr. Közben van egy sejtésem hogy ki lehet ő valójában, de mindegy. Sok…

  3. Szia Mérnök! Egy dél-magyarországi település megyei rendőr-főkapitányságán dolgozom, mint IT-s főügyintéző. Bizalmi állás, több körös állásinterjú után kerültem be. Elméletileg…


Archívum


Bejegyzések kategóriái

  • Home
  • /
  • “I sense a soul in search of answers” – Üdvözlet, Idegen!

“I sense a soul in search of answers” – Üdvözlet, Idegen!

Tanul – felhasznál – ismétel.

Végtelen ciklus.

Az Internet egy furcsa szegletébe tévedtél. Admin vagyok, multipotenciális. Minden érdekel. Professzionális kezdő, újrakezdő és folytató vagyok, emellett programozó, nyelvész, gamer, magyartanár és történelemtanár.

Az én kalandjaimat követheted nyomon az Élet nevű horror RPG játékban, amit szigorúan csítkódok és mikrotranzakciók nélkül, túlélő fokozaton játszok végig (vagy az első halálig). Nézzük meg, hogy meddig jutunk közösen. 🙂

Anonim leszek, cserébe brutálisan őszinte.  Szögezzük le, hogy szigorúan a magam örömére írok és rendszertelenül frissítem az oldalt, kötelezettségek és ígéretek nélkül.

Humor és némi részben indokolt bazmeg grátiszként jár az olvasáshoz.

Néhány információ rólam:

Informatikai szakközépiskolát végeztem, ahonnan végül bölcsészkarra mentem, hogy kitűnő tanári diplomával végezzek, mint magyar nyelv és irodalom, valamint történelemtanár. Ezután summa cum laude doktorátust szereztem nyelvtudományból.

Hat évig tanítottam egyetemen, középiskolában és általános iskolában. Most újra szakmát váltok: szoftverfejlesztőként szeretnék dolgozni. Megszereztem hozzá az OKJ-bizonyítványt is, emellett annak az 500-nak az egyike vagyok (a 10 ezer jelentkező közül), akik “Struktúraváltás/Újratervezés 2.0” programban részt vettek. A program segítségével megszereztem az államilag elismert “junior frontend fejlesztő” és a “junior fullstack API fejlesztő” bizonyítványokat 2022-ben.

Jelenleg rendszergazdaként dolgozom egy vidéki nagyvárosi rendőrkapitányságon, de nem tettem le arról a szándékomról, hogy végleg szoftverfejlesztésből éljek meg.

Emellett honlapokat készítek, brandet építek botcsinálta marketingesként, nyelvészeti szakcikkeket írok, de legfőképpen: igyekszem jó férj és jó apa lenni.

Elérhetsz kommentekben illetve végszükség esetén e-mailben: admin[kukacs)vegtelenciklus[idepontkell)hu