“I sense a soul in search of answers” – Üdvözlet, Idegen!

Tanul – felhasznál – ismétel.

Végtelen ciklus.

Az Internet egy furcsa szegletébe tévedtél. Admin vagyok, multipotenciális. Minden érdekel. Professzionális kezdő, újrakezdő és folytató vagyok, emellett programozó, nyelvész, gamer, magyartanár és történelemtanár.

Az én kalandjaimat követheted nyomon az Élet nevű horror- és RPG játékban, amit szigorúan csítkódok és mikrotranzakciók nélkül, túlélő fokozaton játszok végig (vagy az első halálig). Nézzük meg, hogy meddig jutunk közösen. 🙂

Anonim leszek, cserébe brutálisan őszinte.  Szögezzük le, hogy szigorúan a magam örömére írok és rendszertelenül frissítem az oldalt, kötelezettségek és ígéretek nélkül.

Humor és némi részben indokolt bazmeg grátiszként jár az olvasáshoz.

Néhány információ rólam:

Informatikai szakközépiskolát végeztem, ahonnan végül bölcsészkarra mentem, hogy kitűnő tanári diplomával végezzek, mint magyar nyelv és irodalom, valamint történelemtanár. Ezután summa cum laude doktorátust szereztem nyelvtudományból.

Hat évig tanítottam egyetemen, középiskolában és általános iskolában. Most újra szakmát váltok: Java szoftverfejlesztő leszek. Megszereztem hozzá az OKJ-bizonyítványt is, most pedig online tanulok Java programnyelven programozni. Emellett szoftverfejlesztőként dolgozom.

Emellett honlapokat készítek, brandet építek botcsinálta marketingesként, nyelvészeti szakcikkeket írok, igyekszem jó férj és jó apa lenni.

Jelenleg éppen Java junior szoftverfejlesztői munkát keresek.

Elérhetsz kommentekben illetve végszükség esetén e-mailben: admin[kukacs)vegtelenciklus[idepontkell)hu