Now Reading: Gyerekműsorok, apukák, agyrém

Loading

Gyerekműsorok, apukák, agyrém

Olvasási idő: 2 perc

Mára éppen berendelte a MÁK feleségemet, hogy valami rettenetfontos papírt autografáljon és én persze itthon maradtam a gyerekkel, mert hát ki más? Pont úgy alakult a dolog, hogy hallomásból és látásból már ismerem a gyerek kedvenceit, de persze teljesen már kajálás közben, kikapcsolt aggyal bámulni egy rózsaszín cickányt, míg teljesen más másfél óráig figyelni a tévét a lurkóval. Nem is tudom, hogy mi lelt, amikor leültem a gyerek mellé Tecsőt bámulni. A gyerek az én fiam, ez már a stílusából is látszódik: olyan kavalkádot (vagy inkább stiláris kakofóniát), mint amit a kiscsávó összehozott pár perc alatt még nem látott az ember. A mai műsor:

Mellékelek videókat, de ne nézd meg, ha ma még olyan dolgod van, amihez kell valamiféle intellektus. Én szóltam.

  1.  Éneklő fogkefék, bankártyaleolvasók, szőrtelenítők – Device Orcestra.

Ez magában is annyira szürreális! Komolyan, mintha lassan SkyNet töltene fel tartalmakat a gyerekeknek. Ide már csak Svarci kellene, aki zongorán kísérné ezeket az elektromos izélményeket. A vicc az, hogy némelyik tévés “tehetségkutatós” sakáltól még jobban is berregnek ezek a kis vackok. Már várom a show felnőtt változatát is, hogy Tommi (a finn srác, aki ezeket csinálja) majd elektromos seggdugóval, hereizgatóval vagy vibrátorral is “elénekelteti” a Like a virgin-t Madonnától.

2. Kids Diana Show

A fiam hatalmas kedvence ez az Ukrajnából USÁ-ba kivándorolt család, melynek eddig két, nemrég három csak a lánygyermekéről szól ez a gezemice. Értelme nincs, történetet ne keress. 10-30 percen keresztül rongyrázás folyik a képernyőn.

Nem a gyerekek ellen támadok, inkább a szülőket kellene azzal büntetni, hogy ezt a sok szennyet megnézetném velük. A család hallhatólag elég rosszul és helytelenül beszél angolul, úgy törik azt a szerencsétlen nyelvet a kölykök és a szülők egyaránt, mint a nagycsoportosok a nápolyit a barcsi óvodabálban. Láthatólag a család Szergej bácsi, az ukrán hernyó és cigarettacsempész nagyvállalkozó rokonai lehetnek, mert úgy dobálják a földhöz a csaj és srácok a több száz dolláros játékokat, mint a parancsolat. A kiscsaj már 9 évesen olyan allűrös, hogy csoda, hogy saját testőrei nicsenek.

A család abszolút sztárja Diana (“Dájna” – ahogyan hívják), aki a videókban úgy sipítozik, hogy Doom bíró a Roger nyúl a pácban végén. Ez nem bug, a héliumos hang az fícsör – kéremszépen. Legutolsó születésnapjára Diana és Roma egy saját koncertet adtak a kertjükben: konkrétan stúdiófelvételes playback, koreográfus és hangosított színpad is dukált ehhez kéremszépen.

Az apa gyakran feltűnik a videóban. Én akkor kapcsoltam ki ezt az egészet, amikor a hapsi konkrétan majdnem megvakarta a tökeit, miközben idióta taglejtéssel üldözte a lányát.

Ez a videó annyira pusztító, hogy kétszer mentem ki egymás után pisálni. Ha a fenomenálisan szarnak lenne ettől nagyobb szuperlatívusza, az már törvényellenes lenne. Feliratkozók száma: 85,2 millió. Bazmeg!

3. A rózsaszín hajú veszedelem – Debby Doo

Ez a bitchka mintha csak a kertvárosi öregek otthonában dolgozó ápolónő lenne, aki kleptomániás hajlamai miatt meglovasította volna ápoltjának, Margó néninek, a véletlenségből kétszer a pamutbugyokókkal összemosott – s eredetileg vörös – parókáját. Az, hogy hangja nincsen – már nem meglepő – de hogy miért kell olyan színvonalon beöltözni, mintha egy félresikerült édeshármas miatt a nyakán maradt volna egy csomó jelmez, az már nem fér a fejembe?

 

És miért nem Autotune-ol, könyörgöm?

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Loading
svg
Quick Navigation
  • 01

    Gyerekműsorok, apukák, agyrém