Now Reading: Álláshajsza 3. – Az új remény

Loading

Álláshajsza 3. – Az új remény

Fantasztikusan kreatív vagyok ezekkel a filmcímekkel. Tegnap semmi sem jött össze: a gyerek hajnali 2.20-kor költött, majd hörögve sírt egész nap (komolyan, mint egy feltörekőben levő metálénekes), a Java gyakorlófeladataim 70-75%-nál megragadtak (a kiértékelő 80%-tól enged át bájdövéj).

Valami ilyesmi volt a helyzet (nincs kutyám, egyébként 🙂 ) :

Ma hajnalban teli torokból, meglepő kitartással üvöltött Ifjú Sarjunk, így végül szokásunktól eltérően reggel 8 órakor keltünk. Az a cég, akitől még tegnapelőtt kaptam valami automata, GDPR-os bullshitet, még mindig nem válaszolt. Lehet, hogy csak húsvét után foglalkoznak majd földi dolgokkal? Ki tudja?

Mivel az álláskeresési naplóm meglepően rövid annak dacára, hogy egy nagyvárosról beszélünk, írtam 2 cégnek. Az egyik teljesen negligált (most legalább is), a másik CEO-ja viszont szinte azonnal írt, hogy jövő hétre egy online beszélgetést szeretne megejteni velem. Újeee! Írtam neki, de mivel csak a munkaidő végére tudtam géphez kerülni, szerintem csak holnap tudjuk véglegesíteni az időpontot és a platformot.

Végre egy aprócska reménysugár!

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Loading
svg
Quick Navigation
  • 01

    Álláshajsza 3. – Az új remény